Att massage har positiva effekter känner de flesta till. Vi slappnar av och blir gladare och piggare. Massage sänker även blodtrycket, sänker kroppens nivåer av stresshormoner och ökar blodcirkulationen.

De positiva resultaten av massage är många: bättre sömn, förbättrad kroppshållning, minskad muskelspänning och minskad risk för skador vid träning, bara för att nämna några. Att få massage är en klok investering för ett bättre välbefinnande.

En del tar en massage då och då för att det är skönt, men visste du att även regelbunden massage har många fördelar? Studier visar att regelbunden massage har hälsofördelar som ökad blodcirkulation samt motverkar stress och ångest. När vi låter kroppen gå ner i varv ger vi den även möjlighet till återhämtning och att läka. Med regelbunden massage får du ta del av all nytta och kommer märka hur du börjar må bättre.

Massage Rygg, Axlar & Nacke, 30 min
Massage Helkropp, 60 min
Massage & Ansiktskur, 60 min

Behandlingen inleds med massage på rygg, axlar och nacke.
Efter det får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, en välgörande ansiktsmask, hårbottenmassage och avslutningsvis en återfuktande ansiktskräm.